Callback Lim10Ata\Flatix\xfwidgets::gethtml is invalid (error_invalid_class).
📌FİRSTMYKO BEKLEDİGİNİZ AN 31 OCAK SİZLERLE TÜM BİLDİKLERİNİZİ UNUTUN MYKO NUN ATASI BURADA ESKİ GÜZEL GÜNLERE GERİ DÖNÜYORUZ 📌 👍
Reklam
Reklam

Eskiknightonline Dolandırıcılığı Ifşa!! (resimli)

admin

Administrator
0000000 gelecekti. Bir heyecanla serverlerine bakayım dedim. Face konuşmasında server ile ilgili bilgi aldım. Pek tatmin olmasamda ikna olmuş gibiydim.

WkGGSx.png

neymiş helal haram ayıran insanlarmış. zaten kim dinden imandan giriyorsa o şerefsiz çıkıyor.

Forumlarında tanıtım amaçlı konu açtım. Chat kısmınada 0000000 a meydan okumayı unutmadım.

Derken ne göreyim. Koskoca 0000000 bana cvp yazmıştı. Allah allah dedim adam bu kadar işsiz mi hemen 20 dk sonra cvp verdi. Bu biraz şüphe uyandırdı. Ama cevabına baktığımda yıkıldım. Bombok bir ingilizceyle bir şeyler yazmıştı bana.

40ECNV.png

ben yine cvp yazdım ama aklımdaki şüpheden dolayı bir bunu araştırayım dedim. Forumda sözde 0000000 ın adminlerle yaptığı röportajın örneği

34bWEe.png

buda röportajın orjinali

https://www.frmtr.com/knight-online/6195099-0000000-ile-roportaj-2014-a.html

bu durumu admine bildirdiğimde bana verdiği cevap

eASqRw.png

sözde forumtrdeki kişiyle irtibata geçip 0000000 a ulaşmışlar. ulan adam orada belirtmiş yıllar sonra yabancı forum sitesine giriş yapıp aldığı cevabı yayınladığını. kimi kandırıyorsunuz?

tabi sucluluk psikolojisiyle adminin bana küfredişi ve engelleyişide cabası.

lGFHsD.png

uyanık olun beyler. böyle şerefsiz dolandırıcılara paranızı kaptırmayın.