admin
Administrator
http://innov8tiv.com/wp-content/uploads/2024/02/youtube-live-750x400.jpg
Merhaba Ko-Cuce.NET Üyeleri,
Sizler için serverinizi ne kadar değerli olduğunu tahmin edebiliyorum. Sizlerde serveriniza renkli bir hava katmak istiyorsanız tarafımdan profesyonel derecede serverınızda canlı yayın hizmeti alabilirsiniz. Anlaşabildiğim tek server üzerinden canlı yayınlarımı yapmayı planlıyorum, birden fazla serverda yayın hizmeti verilmeyecektir. Canlı yayınlarda sizlerin belirlediği ödüllerle yapacağımız çekilişlerde serveriniz daha dikkat çekici olup serverinize yeni userler kazandırabiliceksiniz.
Ekipman & Bilgisayar Özelliklerim ;
➽ Bm 800 mikrofon ve mikrofon standı
➽ Cift Monitor ( Userlerin yazdıkları chatten anlık okunur )
➽ Logitech c525 webcam ( yayınlarda kullanmayı düşünmüyorum )
Bilgisayar özellikleri ;
➽ İntel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz (8 CPus)
➽ 16 GB RAM DDR3
➽ NVIDIA GeForce GTX 960 2 GB 128 BİT Ekran Kartı
İnternet Hızım ;
➽ 10 Mbs Upload
➽ 10 Mbs Download
➽ Türkcell Süper Online SüperBox
İletişim Skype
live:ismailerman93
Yayınları Yapacağımız Youtube Kanalı
https://www.youtube.com/channel/UCCPNugty3Sa5BYX8qLn6omg?view_as=subscriber
Neden Bu Kanalda Yayın Yapıyoruz ?
Çünki değerli arkadaşlarım youtube sayfanızı güvenip bana teslim edemeyebilirsiniz , bazı bildirimleri açmak yayındaki görselleri, bildirimleri eklemek youtube kanalınızı tehlikeye atacağını düşünebilirsiniz, bu yüzden kendi açtığım kanalda yayınlarınızı rahatlıkla yapabiliceğimizi düşünüyorum.
Merhaba Ko-Cuce.NET Üyeleri,
Sizler için serverinizi ne kadar değerli olduğunu tahmin edebiliyorum. Sizlerde serveriniza renkli bir hava katmak istiyorsanız tarafımdan profesyonel derecede serverınızda canlı yayın hizmeti alabilirsiniz. Anlaşabildiğim tek server üzerinden canlı yayınlarımı yapmayı planlıyorum, birden fazla serverda yayın hizmeti verilmeyecektir. Canlı yayınlarda sizlerin belirlediği ödüllerle yapacağımız çekilişlerde serveriniz daha dikkat çekici olup serverinize yeni userler kazandırabiliceksiniz.
Ekipman & Bilgisayar Özelliklerim ;
➽ Bm 800 mikrofon ve mikrofon standı
➽ Cift Monitor ( Userlerin yazdıkları chatten anlık okunur )
➽ Logitech c525 webcam ( yayınlarda kullanmayı düşünmüyorum )
Bilgisayar özellikleri ;
➽ İntel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz (8 CPus)
➽ 16 GB RAM DDR3
➽ NVIDIA GeForce GTX 960 2 GB 128 BİT Ekran Kartı
İnternet Hızım ;
➽ 10 Mbs Upload
➽ 10 Mbs Download
➽ Türkcell Süper Online SüperBox
İletişim Skype
live:ismailerman93
Yayınları Yapacağımız Youtube Kanalı
https://www.youtube.com/channel/UCCPNugty3Sa5BYX8qLn6omg?view_as=subscriber
Neden Bu Kanalda Yayın Yapıyoruz ?
Çünki değerli arkadaşlarım youtube sayfanızı güvenip bana teslim edemeyebilirsiniz , bazı bildirimleri açmak yayındaki görselleri, bildirimleri eklemek youtube kanalınızı tehlikeye atacağını düşünebilirsiniz, bu yüzden kendi açtığım kanalda yayınlarınızı rahatlıkla yapabiliceğimizi düşünüyorum.