Callback Lim10Ata\Flatix\xfwidgets::gethtml is invalid (error_invalid_class).
📌FİRSTMYKO BEKLEDİGİNİZ AN 31 OCAK SİZLERLE TÜM BİLDİKLERİNİZİ UNUTUN MYKO NUN ATASI BURADA ESKİ GÜZEL GÜNLERE GERİ DÖNÜYORUZ 📌 👍
Reklam
Reklam

Farm Server BYROCK HAKSIZ YERE BAN ATAN KENDİNE SERVER AÇAN ....

admin

Administrator
Byrock denen arkadaş hiçbir kanıt göstermeden işine gelmeyen userleri banlıyor. Benim karakteri ise o arkadaş girdiği sürece sende giremiceksin diye o kadar emek verdiğim karakterimi de banlıyor , pk atmayı bilmeyen oyundan gram haberi olmayan karus hesaplar , tabi arada admin çarıda var 🙂

2 priest pk gelip 4 priestli partiyi kesemedikleri için admin çarla gelip hiç bir kanıt olmadan ban atıyor, karuslarda okçuda umt denen orusbu evladı oyun başından beri hile kullanıyor kendi arkadaşı diye inceleme yapmıyor, 2,6 k defli warriora okçu 2 2,5k vuruyor, kontrol etmek felan yok .

Admin denen byrock arkadaş betada dc de kendisi zaten oynuyacak server yok kendime server açıyorum vip pakete para vermicem diyordu, oyun da sikilince user banlayan bir mal

güncelleme sonra söz de oyuna girmeyen karakterde hile tespit ediyormuş 1 gün önce warrior karakter açıp herşeyi aynı yapınca defans v.s aynı olduğunu görüp eagle temiz dedi kendisi , sonra güncelleme gelmeden önce demiştim diyip yan çizip oyuna girmeyen karakterde sözde hile buluyor güzel tesgah devam seni byroçk achcoles köpeği 😀 selamlar sana nptci achcoles 🙂

admin bey dc konuşurken arkadaşlarıyla ban atacağını söylüyor ki adamlar direk ismi yazıyor insanın babasını bilmesi güzel bişey 😀

def bugu diyen achcoles başka bahanelere sığın seni byrock yalakası.

ban öncesi npt severiz 🙂

dk 9,13 de yönetici açıktır, selam olsun sana uMt denen ezik hileci babanın discordu yazmak kolay , achcoles gel sanada bir sürü video atım venagame de npt oldugun bi sürü video var 🙂